Miele CS 1312 BG Instalační manuál Strana 14

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 13
Grill chart
The times given in the table serve as a guide, based on a pre-heated grill at
settings 9 to 12. The grilling time required will depend on the type of food, its
texture and thickness as well as personal taste.
Food Time in minutes
Meat and sausages
Sausages 6 - 8
Fillet steak 4 - 10
Burgers 12 - 16
Chicken drumsticks 16 - 18
Lamb chops 4 - 8
Liver 3 - 6
Turkey escalopes 8 - 10
Kebabs 14 - 18
Cutlets/schnitzel 8 - 12
Spare ribs 15 - 20
T-bone steak 10 - 20
Fish and seafood
Trout 12 - 16
Prawns 2 - 4
Salmon steak 10 - 12
Mackerel 10 - 12
Tuna fish steak 6 - 8
Operation
14
Zobrazit stránku 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře